Selçuk Üniversitesi Mobil Uygulaması (SÜMOB)

14.08.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Üniversitemize ilişkin güncel gelişmelere erişimi kolaylaştırmak amacıyla hazırlanan Selçuk Üniversitesi Mobil Uygulaması (SÜMOB) yenilenen arayüz ve modülleri ile hizmete sunulmuştur. Uygulamamıza App Store ve Google Play Store mağazalarından erişebilirsiniz.

SÜMOB uygulaması üzerinden kullanıcılarımız:

• Akademik ve idari konulara ilişkin güncel bilgilere anında erişebilir.
  • Not durumlarını anlık olarak uygulama üzerinden kontrol edebilir ve dönem içindeki performanslarını takip edebilir.
  • Üniversitemiz etkinlikleri ve diğer önemli duyurular hakkında anında haberdar olabilir.
  • Sanal Tur modülü ile Kampüsümüzü sanal ortamda gezme ve keşfetme fırsatı elde edebilir.
  • Üniversitemiz yemekhanesinin günlük menüsünü görüntüleyebilir ve rezervasyon yapabilir.
  • Fakülte ve yemekhane turnikelerinden QR Kod Geçiş Sistemi ile kolayca geçiş yapabilir.
  • Üniversitemiz sosyal ağlarına (Facebook, Instagram, Threads, Twitter, YouTube) hızlıca erişebilir.
  • Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne (EBYS) ulaşabilir.
  • “E-Posta”, “Uzaktan Eğitim”, “Hastane”, “Kütüphane”, “Öğrenci Toplulukları”, “Akademik Takvim”, “Bordro Görüntüleme” ve “Engelli Koordinatörlüğü”ne tek bir platformdan erişebilir.
  • Aday Selçuk modülü ile Üniversitemiz hakkında detaylı bilgi edinebilir.
  • Üniversitemiz İletişim Merkezine kolaylıkla ulaşarak görüş, talep ve önerilerini iletebilir.
  • Uygulamanın “Asistan” özelliği sayesinde talep ve şikâyetlerini bildirerek hızlı geri dönüş alabilir.

Selçuk Üniversitesi Mobil Uygulaması (SÜMOB) sayesinde bilgiye hızlı erişim, etkin iletişim ve kolaylıkla yapılan tüm bu işlemler, üniversite yaşamınızı daha verimli ve keyifli hâle getirmektedir.

Uygulamamız ile ilgili geliştirmelere kullanıcılarımızın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda devam edilmektedir. Mobil uygulamaya dair tüm görüş ve önerilerinizi iletisim@selcuk.edu.tr adresine iletebilirsiniz.