Sosyal Etkinlikler

Ramazan Ayı Penceresinden Açlık ve Beslenme Konulu Konferans

9.03.2024 - Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu

Yüksekokulumuz Akşehir Beslenme Topluluğu Akademik Danışman Öğr.Gör.Dr. Gamze DEMİREL ve Uzm.Dyt Zeynep BAL AYYILDIZ modaratörlüğünde 09.03.2024 Tarihinde Akşehir Kültür Merkezinde saat:14:00'de Ramazan Ayı Pencerensinden Açlık ve Beslenme konulu Konferans yapmış olup konferansın sonunda gelen misafirlere canlı müzik dinletisi,yarışmalar ve ikramlar dağıtılmıştır.Konferans bitiminde salondan çıkan misafirlere anket yapılarak Geri dönüş sağlanmış olup bundan sonraki yapılacak etkinliklerin daha verimli olması amaçlanmıştır.

Konferansımıza desteklerini eksik etmeyen Akşehir Belediye Başkanımız Dr.Salih AKKAYA'ya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ender KALKAN'a Kalkan Meyve'ye Yüksekokulumuz Müdürü Prof Dr.Uğur ARSLAN'a ve Yüksekokul Sekreterimiz Özden YUVALI'ya Teşekkür Ederiz.