HIZLI ERİŞİM

Sosyal Etkinlikler

6. Geleneksel Kadir Yallagöz Spor Turnuvası Ödül Töreni

2.05.2023 - Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu

  1. GELENEKSEL KADİR YALLAGÖZ SPOR TURNUVASI

 

02-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında 6. Geleneksel Kadir Yallagöz Spor Turnuvaları düzenlenmiştir. Turnuva; 4 Voleybol takımı/8 karşılaşma, 5 Futbol Takımı/10 karşılaşma, 32 öğrenci Masa Tenisi/31 karşılaşma ve 14 öğrenci Satranç/20 karşılaşma yapılarak gerçekleştirilmiştir.

Final karşılaşmalarında dereceye giren 25 öğrencimize turnuvaya sponsor olan Merhum Kadir Yallagöz Beyefendinin oğlu Taner Yallagöz tarafından gönderilen hediye çekleri Akşehir Kaymakamı Dr. Mehmet ÖZEL, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih AKKAYA, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Uğur ARSLAN, Prof. Dr. Gülşin ARSLAN, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Alev YILDIRIM KESKİN tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenlerine plaketler Yüksekokulumuz öğretim üyeleri tarafından takdim edilmiştir.

Yüksekokulumuz Turnuva organizasyonunu yürüten Dr. Öğr. Üyesi Fatma İLTUŞ ve Öğr. Gör. Çiğdem BERK ÖZCAN ve Öğr. Gör. Halil İbrahim TUNA hocalarımıza, öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi hocalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Turnuvada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Geleneksel Kadir Yallagöz Spor Turnuvalarında her yıl desteklerini esirgemeyen ve sponsor olan Sayın Taner Yallagöz Beyefendiye şükranlarımızı sunarız.

68014
Öğrenci
381049
Mezun
3134
Akademik Personel
4318
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu