HIZLI ERİŞİM

Bilimsel Etkinlikler

Hemşirelik Haftası 2023

10.05.2023 - Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu

Yüksekokulumuz tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında “Bizim Hemşirelerimiz, Bizim Geleceğimiz”  konulu Panel düzenledi. 

Hemşirelik Haftası etkinliği kapsamında düzenlenen panele Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Öncel, Akşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Erdem, Akşehir Park Hayat Hastanesi yöneticileri, Akşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Arslan, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. 

Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Alev Yıldırım Keskin ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Uğur Arslan’ın açılış konuşmalarının ardından Panele geçildi. 

Oturum Başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Alev Yıldırım Keskin’in yaptığı panelde Panelist olarak Selçuk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği ABD Prof. Dr. Deniz Tanyer ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden Hemşirelik Fakültesi Pskiyatri Hemşireliği ABD Dr. Öğretim Üyesi Nesibe Günay Molu “Bizim Hemşirelerimiz, Bizim Geleceğimiz” ve "Mesleki İş ve Doyum" konuları hakkında değerli bilgiler paylaşıldı. Panelistlerin konuşmalarının ardından dinleyicilerin soru, görüş ve katkıları alındı.

Panele katılan tüm kıymetli misafirlere teşekkür edildi ve Sayın Şef Alpay BATU yönetiminde Akşehir Belediyesi Saz Ekibinin Türk Müziği Dinletisi ile panel sona erdi.

68014
Öğrenci
381049
Mezun
3134
Akademik Personel
4318
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu