HIZLI ERİŞİM
Müdürümüzün Mesajı

Cihanbeyli Meslek Yüksekokulumuz; kuruluşundan günümüze kadar Selçuk Üniversitesinin Vizyon, Misyon ve Temel Hedefleri doğrultusunda, düzeyli, özverili ve kararlı bir Meslek Yüksekokulu olarak eğitim ve öğretimini sürdürmektedir. Üniversite eğitiminde, bilimin, bilginin ve teknolojinin öne çıktığı günümüzde, giderek daha da küreselleşen ve rekabetin hızla arttığı dünyamızda, öğrencilerimizin bu yarışı başarılı bir şekilde sürdürebilmesi için elimizden geleni yapmak; sizlere sadece temel ve mesleki bilgileri vermek değil, aynı zamanda hayata daha iyi hazırlamak bizim asli görevimiz olmuştur. Bu bağlamda Meslek Yüksekokulumuzdan mesleğine, bilgisine, ülkesine ve insanlığa değer katan, yenilikçi, rekabetçi bireyler yetişeceğine inanıyorum.

    Meslek Yüksekokulu olarak; çağdaş uygarlığın gerektirdiği her türlü donanıma sahip, kendi alanındaki yeniliklere uyum sağlayabilen, toplumun artan bilgi gereksinimini karşılayabilen, iş dünyasının taleplerine cevap verebilen, onların istediği doğrultuda bilgi ve beceri sahibi, yetenekli ve girişimci elemanlar yetiştirmek amacıyla eğitim faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

 

   Meslek Yüksekokulumuz verdiği eğitim ve öğretimle, hedeflediği yüksek kalite standartlarıyla, mezunlarına uygulama becerisi kazandırma yetkinliği ile bölgesel ve ulusal düzeyde adından söz ettiren, iş dünyası ile işbirliği içinde geleceğin nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamaya yönelik, etkili çözümler üreten, takım çalışmasını teşvik eden, iletişime ve yeniliğe açık olmayı hedeflemiştir.

    Bu doğrultuda görev yapan tüm personelimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılar dilerim. Saygı ve Sevgilerimle,

                                                                                                                                                                            Dr. Öğr. Üyesi Mahmut ÜNALDI

                                                                                                                                                                                 Yüksekokul Müdürü


68119
Öğrenci
380990
Mezun
3133
Akademik Personel
4328
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu