Öğrenci Duyurular

Diploma Duyurusu

28.03.2024 - Sosyal Bilimler Enstitüsü

Doktora Programı Diploma No: 1970 (dahil)

Sanatta Yeterlik Programı Diploma No: 74 (dahil)

Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı Diploma No: 23476 (dahil) kadar olan diplomalar basılmıştır.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Diploma işlemleri için tıklayınız.

Enstitümüz ile Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü arasında Ortak Yürütülen İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Tezli Yüksek Lisans Programı Diploması hazır olan öğrencilerimizin listesi için tıklayınız. (26.07.2022)

-Kütüphane İlişik Kesme Formu (Tezsiz Yüksek Lisans programı öğrencileri için)

NOT:
-Diploma numaranızı E-Devlet (https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama/) sayfanızdan mezuniyet sorgula bölümü mezuniyet belgesinden öğrenebilirsiniz.
-Diplomalar bizzat öğrencilerin kendilerine veya noter vekaleti olanlara teslim edilecektir.
-Diplomalar Mesai Saatlerinde verilebilecektir. (Cumartesi ve Pazar günleri  diploma verilmemektedir.)

-Yabancı Uyruklu öğrencilerin diploma alabilmek için ayrıca;

Türkiye Mezunları Web sitesine https://www.turkiyemezunlari.gov.tr/ üye olup aşağıda belirtilen işlemleri uygulayarak alacağınız Mezuniyet Bilgi Formunu Enstitüye teslim etmeniz gerekmektedir.

• Mezuniyet Bilgi Formunu alabilmeniz için eğitim yeriniz Türkiye ve Eğitim Durumunuz Mezun olarak sisteme girmeniz gerekmektedir.
  • Aktivasyonunuz tamamlandıktan sonra Profil sayfanızda Eğitim Bilgileri sekmesine tıklayınız.
  • Eğitim bilgileri sayfasında Mezuniyet Bilgi Formu Oluştur menüsünden mezun olduğunuz düzeyi seçerek formunuzu oluşturabilir ya da daha önce oluşturmuş olduğunuz eğitim bilgisine ait bilgi formunu indirebilirsiniz.
  • Eğitim bilgilerini girme işlemi sırasında mezuniyet belgesi yüklenmesi istenmektedir. Bu kısma E-Devlet sayfasından indireceğiniz Mezuniyet Belgesini yüklemeniz gerekmektedir