“Birlikte” Tişört Baskı Atölyesi Şenlendi

27.11.2023 - Güzel Sanatlar Fakültesi

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ile “Birlikte” Tişört Baskı Atölyesi faaliyeti, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

27 Kasım 2023 tarihinde saat 10.00 ve 12.00 arasında Grafik Bölümü 218 no’lu atölyede düzenlenen etkinliğe Fakülte yönetici ve öğretim elemanları, Borsa İstanbul Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Grafik Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Birsen Limon ve Arş. Gör. Pembe Aktürk tarafından hazırlanmış olan mutluluk temalı strafor kalıplarla beyaz tişört üzerine renkli baskılar yapılmıştır. Atölyede Grafik Bölümü öğrencileri, Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile birlikte çalıştı.

Atölye, katılımcılara faydalı bir grafik uygulama deneyimi sunarken katılımcılar, öğretmenler, Grafik Bölümü öğrencileri ve atölye yürütücülerinin kaynaşması sağlandı.