HIZLI ERİŞİM

Haberler

Uluslararası Tasarım Yarışmasından 7 ödül...

Uluslararası Tasarım Yarışmasından 7 ödül...

27.04.2023 - Güzel Sanatlar Fakültesi

Fakültemiz, dünyanın en büyük doğal taş fuarlarından biri olan Marble İzmir - 28. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı kapsamında düzenlenen 5. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması’nda 7 ödülün sahibi oldu.

Türkiye dahil 15 ülke ve 60 üniversiteden ulaşan bin 72 tasarım başvurusundan 28’i finale kaldı. Fakültemiz Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri ise finale kalan tasarımlardan 10’una imza attı.

Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimizden Elif Karaca “Slope” adlı projesiyle birincilik, Emine Kutlu “Kandil” isimli çalışmasıyla ikincilik, Nihal Soykan “Muji” adlı eseriyle üçüncülük ödülü aldı.

Muhammet Taha Yılmaz “Düşeş” isimli projesiyle EİB Özel Ödülü, İnşirah Ergün “Hengin” ile Firma Özel Ödülü, Menekşe Ban  “Pillar” adlı projesi ile Firma Özel Ödülü, Kübra Taşkın ise “Rotate For Four” projesiyle Firma Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Uluslararası nitelikli bir yarışmada başarı yolunda katkı sağlayan üniversite yönetimimize, akademisyen, idari personel ve en önemlisi özverili bir şekilde çalışan öğrencilerimize teşekkürler...

68106
Öğrenci
381002
Mezun
3131
Akademik Personel
4320
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu