6. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması'ndan 5 ödül

18.04.2024 - Güzel Sanatlar Fakültesi

6.Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Marble İzmir Fuarı kapsamında düzenlenen, 1.200’in üzerinde tasarımın katıldığı 6. Uluslararası Değişik Doğal Taş Yarışması’nda Finale kalan projeler Türkiye’nin önde gelen doğal taş üreticileri tarafından üretildi.

Finale kalıp üretilen 33 tasarımın 7’si Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimize aitti. Finale kalan bölüm öğrencilerimiz; Ebrar Ceren Akay “PARE” isimli tasarımı, Zeynep Aysen Sevimlioğlu “GAIA” isimli tasarımı, Ümmü Beyhan Aras “BELEN” isimli tasarımı, Zeynep Duvar “LAND” isimli tasarımı ve Bahadır Çelik “B-LOCK” isimli tasarımı ile firma özel ödüllerine layık görüldüler. Böylece bölümümüze toplamda 5 ayrı ödül getirdiler, her birini kutluyoruz.

Bu güne kadar bölümümüz öğrencileri ve akademisyenlerinin almış olduğu ödüllerin listesine web sitemizden ulaşabilirsiniz.