Tutkun Tarım, Fakültemiz Ziyareti

13.06.2023 - Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Akşehir Organize Sanayi Bölgesinde Tarım Makinaları imalatına yönelik faaliyetlerde bulunan Tutkun Tarım Yetkilisi Ahmet BUĞRA, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine ziyarette bulundu. Geçen yıl itibariyle 7+1-İntörn Mühendislik Uygulamasına geçen fakültemizin Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin staj, yarım zamanlı çalışma ve mezuniyet sonrası istihdamlarına yönelik planlamalar çerçevesinde görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversite sanayi işbirliği kapsamında yenilikçi üretim ve yazılım yaklaşımlarıyla ilgili son gelişmeler ve potansiyel proje fikirlerinin değerlendirildiği görüşmeden memnuniyetini dile getiren Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Süleyman NEŞELİ, Ahmet BUĞRA beye teşekkürlerini iletti.