HIZLI ERİŞİM

Haberler

AKŞEHİR MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ DEKANI GÖREVİNE BAŞLADI

AKŞEHİR MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ DEKANI GÖREVİNE BAŞLADI

11.09.2023 - Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

AKŞEHİR MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ YENİ DEKANI GÖREVİNE BAŞLADI

 Selçuk Üniversitesi, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi  yeni Dekanı  Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN görevi Prof. Dr. Süleyman NEŞELİ’ den devraldı.

Dekanlık makamında gerçekleşen devir-teslim töreninde bulunan, Akşehir Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ŞAHİN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Soykan UYSAL, Yüksekokul Sekreteri Habip ÖZDEMİR, Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Muhammet ALTUNYALDIZ ve Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi akademik ve idari personelleri Dekan Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Törende söz alan S.Ü. Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN “Bizleri bu göreve layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Metin AKSOY’a teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım. Fakültemizin kurulmasından bugünlere gelmesinde emeği geçenlere ve bugün kendisinden görevi teslim aldığım Prof. Dr. Süleyman NEŞELİ’ye fakültemizin akademik, idari ve sosyokültürel gelişimine yönelik tüm çalışmaları ve gayretleri için şükranlarımı sunarım. Kendisine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.

Bizler bu görevi devralarak fakültemizin yerel, ulusal ve uluslararası seviyede daha iyi yerlere gelmesi için nitelikli ve başarılı, proje kültürü yerleşmiş üretken insanlar yetiştirmek ve ülkemizin Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak hedefi çerçevesinde her türlü çabayı göstermeye hazırız. Bizlere emanet edilen bu görevi hep birlikte layıkıyla yerine getireceğimizi ve üniversitemizin yenilikçi vizyonuna uygun değerli çalışmalara imza atacağımızı ve bu hedeflerle Akşehir ilçemizin gelişimine katkı sağlama heyecanını taşıdığımızı belirtmek istiyorum.” dedi.

Medya
68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu