İlk Yardım Eğitimleri sonrasında gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olan personelimize İlkyardımcı sertifikaları ve kimlik kartları takdim edildi

İlk Yardım Eğitimleri sonrasında  gerçekleştirilen sınavlarda  başarılı olan personelimize  İlkyardımcı sertifikaları ve  kimlik kartları takdim edildi

30.04.2024 - İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü’nün Konya Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği “İlk Yardım Eğitimleri” tamamlanmasından sonra gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olan personelimize İlk yardımcı sertifikaları ve kimlik kartları takdim edildi.

İlk yardım ve acil müdahale eğitiminin çok önemli olduğunu belirten İdari ve Mali İşler Daire Başkanı /İşveren vekili Ramazan DÜNDAR" Hali hazır ilk yardımcı eğitimi alan personel sayımız 5 ulaştı. Acil müdahale ve ilk yardım sadece iş yerinde ve iş güvenliğiyle ilgili değil, günlük yaşantımızda, evde, sokakta da büyük önem taşımaktadır. Nihai amacımız personelimizin tamamına ilk yardım ve acil müdahale eğitimi almalarını sağlamaktır dedi.