Başkanlığımız Araç İşletme Hizmetleri Aralıksız Devam Etmektedir

4.03.2024 - İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Üniversitemiz, geniş yerleşke alanları ve çeşitli birimleriyle öğrencilere ve personeline kaliteli bir eğitim ve hizmet sunmaktadır. Bu hizmetlerin sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için önemli bir rolü olan İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Araç İşletme Şube Müdürlüğü, geniş araç filosu ve profesyonel kadrosuyla çeşitli hizmetleri sunmaktadır. Yerleşke içinde ve şehir içi ulaşımın yanı sıra özel etkinlikler, konferanslar ve diğer organizasyonlar için araç temini konusunda geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. İşletme, modern ve bakımlı bir araç filosuna sahip olup, öğrencilerin ve personelin güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktadır.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Araç İşletme Şube Müdürlüğü'nün sunduğu başlıca hizmetler:

1. Ulaşım Hizmetleri:
  • Kampus içi ulaşım: Kampus alanı içindeki fakülteler, yemekhaneler ve diğer önemli noktalar arasında düzenli ulaşım hizmeti sağlanmaktadır.
  • Şehir içi ulaşım: Öğrenci ve personelin şehir içindeki ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen özel ulaşım hizmetleri.
  1. Etkinlik ve Organizasyon Araçları:
  • Konferanslar, seminerler, etkinlikler ve diğer özel organizasyonlar için araç temini ve organizasyon lojistiği.
  1. Bakım ve Onarım Hizmetleri:
  • Araç filosunun düzenli bakımı ve onarımı, güvenli ve sorunsuz bir ulaşım sağlamak adına önemli bir unsurdur.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Araç İşletme Şube Müdürlüğü, modern teknolojiyi kullanarak birimlerin araç ihtiyaçlarını, e-imid web uygulaması üzerinden rezervasyon ve planlayarak hizmetlerini daha etkili bir şekilde sunmaktadır. Ayrıca, çevre dostu ve enerji verimli araçları tercih ederek sürdürülebilir bir ulaşım politikasına da önem vermektedir.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Araç İşletme Şube Müdürlüğü, öğrenci ve personelinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak, etkinliklerini desteklemek ve genel olarak yerleşke içindeki hareketliliği sağlamak amacıyla sürekli olarak çalışmaktadır. Güvenli, konforlu ve çevre dostu bir ulaşım deneyimi sunarak Üniversitemizin genel hizmet kalitesini artırmaktadır.