Slider

İMMİB 2022

27.08.2023 - Endüstriyel Tasarım

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), T.C. Ticaret Bakanlığı desteği ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri’ nin geleneksel olarak düzenlediği İMMİB 2022 Endüstriyel Tasarım Yarışması Ödül Töreni Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle gecikmeli olarak 23 Ağustos 2023 de Yapıldı. Katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesi, endüstriyel tasarım etkinliklerinin yaygınlaştırılması ve özendirilmesi, ihracata yönelik rekabet gücünün arttırılması amacıyla 2 ayrı temada düzenlenen yarışmada öğrenci kategorisinde toplam 8 ödül verildi. Bu ödüllerden 7 sini Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimiz aldı.

Metalden mamul hediyelik eşya kategorisinde 1. lik ödülünü Alihan İnan, 2. lik ödülünü Emine Kutlu, 3. lük ödülünü Emine Kesici ve Nisa Nur Kurtuluş, Mansiyon ödülünü ise İnşirah Esra Ergün aldı.

Plastikten Sürdürülebilir ürün kategorisinde 1. lik ödülünü Emine Kesici, 2.lik ödülünü Hatice Esra Sungur, mansiyon ödülünü ise Büşra Şeyben aldı.

Tüm öğrencilerimizi gönülden kutlarız.