HIZLI ERİŞİM

Slider

Endüstriyel Tasarım Bölümü Dış Paydaş Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi

Endüstriyel Tasarım Bölümü Dış Paydaş Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi

20.01.2024 - Endüstriyel Tasarım

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Dış Paydaş Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Kalite çalışmaları ve akreditasyon hazırlıkları kapsamında Endüstriyel Tasarım Bölümü Dış Paydaş Toplantısı 19.01.2024 tarihinde Konya Sanayi Odası, Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı, InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Konya Teknokent, Sosyal İnovasyon Ajansı, ETMK (Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu, Ankara Şubesi), İç Mimarlar Odası Konya Şubesi, Çelik-El Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kataliz Endüstriyel Tasarım ve bölüm mezunlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.  

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstriyel Tasarım Bölümü kısa orta ve uzun vade planları, mevcut durum analizi, güçlü ve zayıf yönler değerlendirildi. Paydaşların bölüm stratejik planları doğrultusunda öğrencilerimizin eğitim imkanlarının güçlendirilmesi, etkin ve faydacı staj ve bitirme projesi faaliyetleri ve sosyal entegrasyon faalitetleri hakkındaki görüşleri ve verebilecekleri destekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

 Endüstriyel Tasarım Bölümünün stratejik hedeflerine yaklaşmasında kritik rol üstlenen dış paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

68078
Öğrenci
381009
Mezun
3131
Akademik Personel
4314
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu