"KARİYER PLANLAMA" Söyleşi etkinliği gerçekleştirildi

15.03.2024 - Heykel

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr.Üyesi Şeyma Müge İba tarafından 15 Mart 2024 tarihinde saat 14.00 ve 15.30 arasında Heykel Bölümü 149 No’lu atölyede “Heykelde Kariyer Planlama” Söyleşisi gerçekleştirilmiştir. Söyleşiye Heykel Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı ve Dekan Prof. Dr. Ali Atıf Polat, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Birsen Limon, Heykel Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Oğuz Yurttadur katılmıştır.
Söyleşide heykel alanında kariyer planma olanakları detaylıca ele alınmış olup, heykel ile ilgili lisans, yüksek lisans, sanatta yeterlik programları tanıtılmıştır. Ayrıca öğrenci hareketliliği programlarına değinilmiş, sanatçı portfolyoları incelenmiş ve heykel alanında güncel sanat örneklerini takip etmeleri için öğrencilere ilgili kaynaklar önerilmiştir.