ZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
 
 Adı Soyadı: ARŞ.GÖR. BURCU AYDOĞAN COŞKUN
Fakülte Adı:  ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ . A.B.D.
Ana Bilim Dalı:  GIDA MÜHENDİSLİĞİ .
E-Mail :  burcuaydogan selcuk.edu.tr
Telefon :
Adres : Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Konya/Türkiye
Url :
 
  Kurum :
KurumBaşlangıç TarihiBitiş Tarihi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ2013 

  Akademik Yayınlar:

SCI, SSCI, AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

-         Aydoğan-Coşkun, B., Çoklar, H., Akbulut, M., 2018. Effect of sunlight on fatty acid composition of tomato seed oil stored in different colored bottles, GIDA, 43 (1), 122-128.

Uluslararası Toplantılarda Sunulan Bildiriler

-         Aydoğan-Coşkun, B., Çoklar, H., Akbulut, M., 2017. The importance of lycopene in terms of tomato and tomato paste, I. International Turkish World Engineering and Science Congress,  7-10 Dec 2017, Antalya, Turkey, 76. (Sözlü Bildiri)

-         Aydoğan-Coşkun, B., Çoklar, H., Akbulut, M. 2017. Application and comparison of different esterification methods to some edible fats and oils, 4th International Halal and Healthy Food Congress, 3-5 Nov 2017, Ankara, Turkey, 200-201. (Poster Bildiri)

-         Aydoğan-Coşkun, B., Çoklar, H., Akbulut, M. 2017. Effect of sunlight on fatty acid composition of tomato seed oil stored in different colored bottles, 4th International Halal and Healthy Food Congress, 3-5 Nov 2017, Ankara, Turkey, 228-229. (Poster Bildiri)

-         Aydoğan-Coşkun, B., Çoklar, H., Akbulut, M.,2015. Determination of the effect of different heat treatments on phenoliccompounds and antioxidant capacity of astragalus honey, International Conference of Food, Ecological and Life Sciences (FELS-2015), 3-4 Dec 2015,Antalya, Turkey, 61. (Poster Bildiri)

-         Aydoğan-Coşkun, B., Çoklar, H., Akbulut, M.,2015. Resveratrol enriched traditional foods, The 3rd International Symposiumon “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1-4 Oct 2015, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, 598. (Poster Bildiri)

-         Koca, N., Aydoğan, B., Erbay, Z., Ergül, S.,2013. Investigating chemical, physical, textural and sensory properties of Bergama tulum cheese, The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24-26 Oct 2013, Struga, Macedonia, 117. (PosterBildiri)



  Yönetilen Tezler

  Yöneticilik Görevleri:

 Kurum İçi Yöneticilik Görevleri:

 Ek Bilgi

 Dersler