HAFTA
|
DERS İÇERİĞİ
|
KAYNAK
|
1
|
Ön Hazırlıklar
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
2
|
Izgara Et Yemeklerini Pişirme
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
3
|
Ön Hazırlıklar
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
4
|
Yiyecekleri Steaming(Buharda)Pişirme
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
5
|
Ön hazırlıklar Sauting (az yağda pişen ) pişen ürünler
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
6
|
Shallow fat frying (sığ yağ) pişen ürünler
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
7
|
Deep fat frying (derin yağ- bol yağ) pişen ürünler
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
8
|
ARA SINAV
|
|
9
|
Ön Hazırlıklar
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
10
|
Yiyecekleri Poaching (80-90 Derecede Isınmış Suda Pişirme) Pişirme
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
11
|
Ön Hazırlıklar
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
12
|
Yiyecekleri Braising Pişirme
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
13
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
14
|
Ön Hazırlıklar
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|
15
|
Yiyecekleri Gratinating Pişirme
|
AB eğitim ve gençlik programları merkezi başkanlığı kaynakları, Ahmet AKTAŞ, Bahattin ÖZDEMİR Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi. Detay Yayınevi Ankara,2011
|