SİLİFKE TAŞUCU MESLEK YÜKSEKOKULU
Dersin Adı   OTEL UYGULAMALARI-II (SEÇMELİ)
Dönemi Dersin Kodu Teorik Saat / Uygulama Saati AKTS
3 7017380 1 / 1 2
Dersin Düzeyi Ön Lisans
Dersin Dili Türkçe
Dersin Veriliş Biçimi Yüz Yüze
Dersin Koordinatörü Öğr.Gör.Kürşad SAYIN
Koordinator E-mail kursadsyn selcuk.edu.tr
Öğretim Elemanı
Öğr.Gör.Kürşad SAYIN
Yardımcı Öğretim Elemanları
Dersin Amacı Teorik derslerin uygulama yeterlikleriini kazandırımak ve konaklama ve yiyecek içecek işletmelerini yerinde görerek tanımalarını sağlamak
Temel Bilimler Mühendislik Bilimleri Sosyal Bilimler Eğitim Bilimleri Sanat Bilimleri Sağlık Bilimleri Tarım Bilimleri
0 0 100 0 0 0 0
DERS YÖNTEM VE TEKNİKLERİ
Sınıf ortamında ders anlatımı ve bölgede bulunan konaklama tesislerinde uygulamalar
HAFTA DERS İÇERİĞİ KAYNAK
1 Otel Uygulamaları Önbüro Hizmetleri Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
2 Otel Uygulamaları Önbüro Hizmetleri Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
3 Otel Uygulamaları Önbüro Uygulamaları Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
4 Otel Uygulamaları Önbüro Uygulamaları Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
5 Otel Uygulamaları Kongre Seminer Organizasyonu Uygulamaları Çakıcı, C., 2013. Toplantı Yönetimi. Ankara: Detay Yayıncılık
6 Otel Uygulamaları Kat Hizmetleri Yönetimi Kozak M., A.,(2005). Kat Hizmetleri Yönetimi. Ankara:Detay Yayıncılık
7 Otel Uygulamaları Kat Hizmetleri Yönetimi Kozak M., A.,(2005). Kat Hizmetleri Yönetimi. Ankara:Detay Yayıncılık
8 Ara Sınav
9 Otel Uygulamaları Temizlik İşlemleri Kozak M., A.,(2005). Kat Hizmetleri Yönetimi. Ankara:Detay Yayıncılık
10 Otel Uygulamaları Temizlik İşlemleri Kozak M., A.,(2005). Kat Hizmetleri Yönetimi. Ankara:Detay Yayıncılık
11 Otel Uygulamaları Yiyecek ? İçecek servisi Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
12 Otel Uygulamaları Yiyecek ? İçecek servisi Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
13 Otel Uygulamaları Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
14 Otel Uygulamaları Kozak M., A.,ve Ark.(2012). Otel İşletmeciliği. Ankara: Detay Yayıncılık.
15 Otel Uygulamaları Konukla İletişim Mısırlı, İ., (2008). Genel ve Teknik İletişim. 4. Baskı. Ankara:Detay Yayıncılık
DEĞERLENDİRME SİSTEMİ   Ara Sınav Final
  Sayı Katkı Payı Sayı Katkı Payı  
Yarıyıl İçi Çalışmaları : - - - -
Devam/Katılım : - - - -
Uygulamalı Sınav : - - - -
Derse Özgü Staj : - - - -
Küçük Sınav : - - - -
Ödev : - - - -
Sunum ve Seminer : - - - -
Projeler : - - - -
Atölye/Laboratuvar Uygulamaları : - - - -
Vaka Çalışmaları : - - - -
Arazi Çalışmaları : - - - -
Klinik Çalışmaları : - - - -
Diğer Çalışmaları : - - - -
Ara Sınav   1 40 - -
Final   - - 1 60
AKTS İŞ YÜKÜ TABLOSU   Sayı Süre
Ders Süresi : 14 4
Sınav Dışı Ders Çalışma Süresi : 1 2
Sunum ve Seminer Hazırlama : - -
Derse Özgü Staj : - -
Atölye/Laboratuvar Uygulamaları : - -
Arazi Çalışmaları : - -
Vaka Çalışmaları : - -
Projeler : - -
Ödev : - -
Küçük Sınavlar : - -
Ara Sınav : 1 1
Final : 1 1
DERSİN AKTS KREDİSİ 2
No DERS ÖĞRENİM ÇIKTISI KATKISI (*)
D.Ö.Ç. 1 1- Teorik Derslerin Pratiğini Yapar 4
D.Ö.Ç. 2 2- Teorik Derslerin uygulama Yeterliliğini Kazanır 4
D.Ö.Ç. 3 3- Yakın Çevrede Bulunan Konaklama işletmelerini Tanır 4
* 1: Zayıf - 2: Orta - 3: İyi - 4: Çok İyi
PROGRAM ÇIKTISI VE DERS ÖĞRENİM ÇIKTISI İLİŞKİ MATRİSİ

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15DÖÇ16DÖÇ17DÖÇ18DÖÇ19DÖÇ20
PÇ1
PÇ2
PÇ3
PÇ4
PÇ5
PÇ6
PÇ7
PÇ8
PÇ9
PÇ10
PÇ11
PÇ12
PÇ13
PÇ14
PÇ15
PÇ16
PÇ17
PÇ18
PÇ19
PÇ20