SİLİFKE TAŞUCU MESLEK YÜKSEKOKULU
ELEKTRONİK VE OTOMASYON
ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASI

              Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık ve Turizm ve Otel işletmeciliği Programları öğrencilerimizin katıldığı 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri  Gastronomi Festivali 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleştirildi. Festivale 40 ülkeden Toplam 2500 şefin yarışmacı olarak katıldığı yarışmada 70 kategoride yarışan şefler 25 i yabancı 100 jüri üyesi tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Üniversiteler arası Balık tabağı kategorisinde Ahmet Eren ÖZDEMİR altın madalya, Üniversiteler arası ana yemek tabağı kategorisinde Aylin ERGÜDEN bronz madalya ve Yılın en iyi üniversitesi Ekip Kategorisinde Ömer ÇINAR,  Hasan AŞAM ve Volkan AKTAŞ’ dan oluşan ekip Bronz madalya sahibi oldular.