SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
hayvan_besleme_ve_beslenme_hastaliklari_ Yüksek Lisans - Doktora - Tessiz Yüksek Lisans
(DÖNEM Güz)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
3256000001YEM ANALİZ BİLGİSİ3Prof. Dr. Tahir Balevi
32560000023
3256000003KANATLILAR İÇİN RASYON HAZIRLAMA TEKNİĞİ3Prof.Dr.Tahir BALEVİ
3256000004BİLGİSAYARDA KARMA YEM HAZIRLAMA3Prof.Dr. Fatma İnal
3256000007BİLGİSAYARDA BESİ SIĞIRLARI İÇİN RASYON HAZIRLAMA3Prof.Dr. Fatma İnal
3256000009LABORATUARDA KULLANILAN RUTİN ANALİZ METOTLARI3Prof.Dr.Tahir BALEVİ
3256001002BESİN MADDELERİ3Prof. Dr. Varol KURTOĞLU
3256001003BESLENME BOZUKLUKLARI3Huzur Derya Umucalılar
3256001006AT VE TAVŞAN BESLEME3Doç. Dr. Emel GÜRBÜZ
3256001007KEÇİ BESLEME3Doç Dr Esad Sami POLAT
3256001009ENERJİ SİSTEMLERİ3Prof.Dr.Behiç COŞKUN
3256001011BÜYÜMEYİ HIZLANDIRAN YEM KATKI MADDELERİ3Prof. Dr. Varol KURTOĞLU
3256001016YEMLER3Doç.Dr.Emel GÜRBÜZ
3256001017ORGANİK YUMURTA TAVUKÇULUĞU3Prof.Dr. Tahir BALEVİ
3256001020WEENDE ANALİZLERİ3Prof.Dr. Fatma İnal
3256001021BUZAĞILARIN BESLENMESİ3Prof.Dr. Fatma İnal
3256001024PROTEİNLER3Huzur Derya Umucalılar
3256001026RUMEN MİKROBİYOLOJİSİ 13Huzur Derya Umucalılar
3256001027RUMENDE SİNDİRİM VE METABOLİZMA3Nurettin Gülşen
3256001028KABA YEMLER3Nurettin Gülşen
3256001031MONOGASTRİK VE RUMİNANT HAYVANLARDA NİŞASTACA ZENGİN YEM MADDELERİ İLE BESLEME UYGULAMALARI 13Nurettin Gülşen
3256001034SÜT VERİMİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER3Doç. Dr. Emel GÜRBÜZ
3256001037KANATLILARIN BESLENMESİNDE KULLANILAN YEMLER3Prof. Dr. Varol KURTOĞLU
3256001038YAĞ ASİTLERİNİN ÖNEMİ VE ANALİZ METOTLARI3Prof. Dr. Tahir BALEVİ
(DÖNEM Bahar)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
3256000005BİLGİSAYARDA ATLAR İÇİN RASYON HAZIRLAMA3Prof.Dr. Fatma İnal
3256000006BİLGİSAYARDA SÜT İNEKLERİ İÇİN RASYON HAZIRLAMA3Prof.Dr. Fatma İnal
3256000008BİLGİSAYARDA KOYUN VE KEÇİLER İÇİN RASYON HAZIRLAMA3Prof.Dr. Fatma İnal
3256000010YAĞ ASİTLERİNİN ÖNEMİ VE ANALİZ METOTLARI3Prof.Dr. Tahir BALEVİ
32560010003
3256001001RUMİNANT BESLEME3Prof. Dr. Behiç COŞKUN
3256001004METABOLİZMA HASTALIKLARI3
3256001005KANATLILARIN BESLENMESİ3Doç. Dr. Emel GÜRBÜZ
3256001010YEMLERDE BULUNAN ANTİNUTRİSYONEL FAKTÖRLER3Prof. Dr. Varol KURTOĞLU
3256001012RUMİNANTLARDA BESLENME VE METABOLİZMA HASTALIKLARI3Nurettin Gülşen
3256001013KANATLILARDA BESLENME VE METABOLİZMA HASTALIKLARI3Huzur Derya Umucalılar
3256001014RUMİNANTLARDA BESLENME VE METABOLİK PROFİL3Doç Dr Esad Sami POLAT
3256001018ORGANİK BROYLER YETİŞTİRİCİLİĞİ3Prof.Dr.Tahir BALEVİ
3256001019ORGANİK SÜT İNEKÇİLİĞİ3Prof.Dr.Tahir BALEVİ
3256001022KÖPEKLERİN BESLENMESİ3Prof.Dr. Fatma İnal
3256001023KEDİ BESLEME3Prof.Dr. Fatma İnal
3256001025KARBONHİDRATLAR3Huzur Derya Umucalılar
3256001029HAYVAN BESLEME ARAŞTIRMALARINDA KULLANILAN DENEME METOTLARI VE DİZAYNLARI3Nurettin Gülşen
3256001030HAYVAN BESLEME ARAŞTIRMALARINDA KULLANILAN İLERİ ANALİZLER 13Nurettin Gülşen
3256001032ATLARDA KLİNİK BESLENME - I3Doç.Dr. Emel GÜRBÜZ
3256001033YUMURTA KALİTESİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER3Doç.Dr. Emel GÜRBÜZ
3256001035SİLAJ KALİTESİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER3Prof. Dr. Varol KURTOĞLU
3256001036SİLAJ KATKILARI3Prof. Dr. Varol KURTOĞLU