SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
besin_hijyeni_ve_teknolojisi Yüksek Lisans - Doktora - Tessiz Yüksek Lisans
(DÖNEM Güz)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
3254000001SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 13Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254000002TAVUK VE BALIK MUAYENESİ3Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254000003BESİNLERİN KALİTE KONTOLÜ 13Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER
3254000005SÜT ÜRÜNLERİ MİKROBİYOLOJİSİ3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254000006YUMURTA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ3Prof.Dr. Gürkan UÇAR
3254000010ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 13Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001000BESİN MİKROBİYOLOJİSİ3Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER
3254001004TAVUK VE BALIK MUAYENESİ3Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254001005BESİNLERİN KALİTE KONTOLÜ 13Prof. Dr. Suzan YALÇIN
3254001008GIDA MEVZUATI3Prof.Dr. Gürkan UÇAR
3254001011BESİNLERİN MUHAFAZASI3Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254001013ET KİMYASI3Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254001016SÜT KİMYASI3Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254001018BESİN ENDÜSTRİ EKİPMANLARI3Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254001019BESİNLERİN PAKETLENMESİ3Prof.Dr.Ümit GÜRBÜZ
3254001023HALK SAĞLIĞI3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001026ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 13Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER
3254001029PROTEİNLER VE METABOLİZMASI3Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001030KARBONHİDRATLAR VE METABOLİZMASI3Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001031LİPİDLER VE METABOLİZMASI3Prof. Dr. Yusuf DOĞRUER
3254001032VİTAMİNLER VE METABOLİZMASI3Prof. Dr. Gürkan UÇAR
3254001033MİNERALLER VE METABOLİZMASI3Prof. Dr. Yusuf DOĞRUER
3254001034SU METABOLİZMASI3Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254001035ENERJİ VE ENERJİ OLUŞUMU3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001036SPORCU BESLENMESİ3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001038GEBE VE EMZİRENLERDE BESLENME3Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001039ÖZEL DURUMLARDA BESLENME3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001040YAŞLILARDA BESLENME3Prof.Dr. Gürkan Uçar
3254001041KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ3Prof.Dr.Ümit GÜRBÜZ
(DÖNEM Bahar)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
3254000004LABORATUVAR TEKNİKLERİ3Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254000007SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 23Prof.Dr. Gürkan UÇAR
3254000008BESİNLERİN KALİTE KONTOLÜ 23Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER
3254000009ET MUAYENESİ3Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254000011ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 23Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254000012SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 23Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001001BESİN KİMYASI3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001002BESLENME3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001006LABORATUVAR TEKNİKLERİ3Prof. Dr. Suzan YALÇIN
3254001007SU HİJYENİ3Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254001009BESİN KATKI MADDELERİ3Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001010BESİN İŞYERLERİNDE TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON3Prof.Dr. Suzan YALÇIN
3254001012ET MUAYENESİ3Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254001014SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 23Prof.Dr. Gürkan UÇAR
3254001015BESİNLERİN KALİTE KONTOLÜ 23Doç. Dr. K. Kaan Tekinşen
3254001017SÜT ÜRÜNLERİ MİKROBİYOLOJİSİ3Prof.Dr. Gürkan UÇAR
3254001020BESİNLERİN PAKETLENMESİ-23Prof.Dr. Ümit GÜRBÜZ
3254001021SÜT YAN ÜRÜNLERİ3Prof.Dr.Gürkan UÇAR
3254001022ET YAN ÜRÜNLERİ3Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001024ET MİKROBİYOLOJİSİ3Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001025SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ3Prof.Dr.Ümit GÜRBÜZ
3254001027ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 23Prof. Dr. Ahmet GÜNER
3254001028ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİNDE GENEL PRENSİPLER3ugurbuz@selcuk.edu.tr
3254001037ÇOCUK VE GENÇLERDE BESLENME3Prof. Dr. Suzan Yalçın
3254001042BESİN KAYNAKLI İNTOKSİKASYONLAR3Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER
3254001043BESİN KAYNAKLI ENFEKSİYONLAR3Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER
3254001044GIDALARDA PROTEİNLERİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ3Prof.Dr. Yusuf DOĞRUER