HAFTA
|
DERS İÇERİĞİ
|
KAYNAK
|
1
|
Peynir yapım metodu
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
2
|
Kusurlar
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
3
|
Kalite kontrolü
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
4
|
Yerli peynirlerin yapım teknikleri
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
5
|
Süt tozu yapım metodları
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
6
|
Kusurlar ve kalite kontrolü
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
7
|
Dondurmada kullanılan maddeler ve nitelikleri
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
8
|
Karışımın hazırlanması ve işlenmesi
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
9
|
Çeşitli dondurmaların yapım teknikleri
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
10
|
Kusurlar ve kalite kontrol
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
11
|
İçilebilir fermente süt ürünleri.
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
12
|
Ayran
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
13
|
Kefir
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|
14
|
Kımız
|
Süt ürünleri ve teknolojisi konularında yazılmış kitaplar ve bilimsel yayınlar
|