FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
(DÖNEM Güz)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8245001006UN SANAYİNE YÖNELİK TAHILLARDA YETİŞTİRİCİLİK, KALİTE SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARI5
8245001007DOĞAL FLORADAKİ TIBBİ BİTKİLERİN ISLAHTA KULLANIMI VE MELEZLEME5Doç.Dr. Eray TULUKCU
8245001009TAHILLARDA STRES ŞARTLARINA DAYANIKLI BİTKİ ISLAHI5
8245001022BİTKİSEL ÜRETİMDE EKİM NÖBETİ5
8245001023TAHILLARDA TANE RENGİNİN FİZYOLOJİSİ VE GENETİĞİ5Yrd.Doç.Dr. Necdet AKGÜN
8245011002ŞEKER PANCARI TOHUMCULUĞU VE TOHUMLUK ÜRETİMİ5Prof.Dr.Fikret Akınerdem
8245011013SANAYİ YAĞLARI ÜRETİMİNDE KULLANILAN BİTKİLER5Doç. Dr. Özden ÖZTÜRK
8245011017ENDÜSTRİ BİTKİLERİ MODERN ISLAH METOTLARI VE UYGULAMA TEKNİKLERİ5Prof.Dr.Fikret Akınerdem
8245011020NİŞASTA-ŞEKER BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5Prof.Dr.Fikret Akınerdem
8245011024TARLA BİTKİLERİNDE MÜNAVEBE5
8245011025SICAK İKLİM TAHILLARI ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5
8245011032SERİN İKLİM TAHILLARI ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5Prof. Dr. Ali TOPAL
8245011038YEMEKLİK BAKLAGİLLERİN GENETİĞİ VE SİTOGENETİĞİ5Doç. Dr. Ercan CEYHAN
8245011039TARLA BİTKİLERİNİN SİSTEMATİĞİ5Prof.Dr. Mustafa ÖNDER
8245011042TARLA DENEMELERİNİN PLANLANMASI5Prof.Dr. Mustafa ÖNDER
8245011043YEMEKLİK BAKLAGİL ÖZEL YETİŞTİRİCİLİĞİ VE ISLAHI5Prof. Dr. Mustafa ÖNDER
8245011050TARLA BİTKİLERİ ÜRETİMİNDE VERİMLİLİK SORUNLARI5Prof. Dr. Süleyman SOYLU
8245011051TARLA BİTKİLERİNDE HETEROSİS VE MELEZ TOHUM ÜRETİMİ5Prof. Dr. Süleyman SOYLU
8245011052AROMATERAPİDE KULLANILAN BİTKİLER VE ÖZELLİKLERİ6
8245011057AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE?DE ORGANİK TARIM5
8245011058AVRUPA BİRLİĞİ?NDE TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ5
8245011060YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLERDE ÇEŞİT KAVRAMI VE AYRIMI5Doç. Dr. Ercan CEYHAN
8245011062TARLA BİTKİLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN EKOLOJİK ESASLARI5Prof. Dr. Ali TOPAL
8245011064TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN STANDARDİZASYONU5
8245011065İYİ TARIM UYGULAMALARI (GLOBALG.A.P.)5Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
8245011067BOYA BİTKİLERİN ÖZELLİKLERİ VE KULLANIMI5
8245011072TARLA BİTKİLERİNDE MUTASYON ISLAHI6Prof. Dr. Mustafa ÖNDER
8245021005ÇAYIR MERA VEJETASYONUNUN OLUŞUMU, GELİŞMESİ VE ISLAHI6Prof. Dr. Mevlüt MÜLAYİM
8245021006MERA AMENAJMANINDA TEKNİK YÖNTEMLER5Prof. Dr. Mevlüt MÜLAYİM
8245021007YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜ VE DEĞERLENDİRME TEKNİĞİ5Prof. Dr. Mevlüt MÜLAYİM
8245021010YEM BİTKİLERİNDE ÇOĞALTMA TEKNİKLERİ5Doç.Dr. Ahmet TAMKOÇ
8245021011BAKLAGİL YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5Doç.Dr. Ahmet TAMKOÇ
8245021012TOPRAK EROZYONUNU ÖNLEMEDE KULLANILABİLECEK ÇAYIR MERA YEM BİTKİLERİ 5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021018BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUAR TEKNİKLERİ5Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
8245021020YAĞ BİTKİLERİNDE ÇEŞİT KAVRAMI VE ÇEŞİT AYRIM YÖNTEMLERİ5Doç. Dr. Özden ÖZTÜRK
8245021063PROBLEMLİ ALANLARDA YETİŞTİRİLEBİLECEK BAZI YEM BİTKİLERİNİN TARIMSAL ÖZELLİKLERİ5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021070TEK YILLIK YONCALARIN TARIMSAL ÖZELLİKLERİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245021071ALTERNATİF YEM BİTKİLERİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245021072TARLA DENEMELERİ VE SONUÇLARININ İSTATİSTİKİ DEĞERLENDİRİLMESİ5
8245031001SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMDA YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLER5Prof.Dr. Mustafa ÖNDER
8245041001GENETİK KAYNAKLARIN KORUNMASI VE KRİYO (SOĞUKTA) MUHAFAZA6Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
(DÖNEM Bahar)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8245001004YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLERDE VERİM VE VERİMİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER5Doç. Dr. Ercan CEYHAN
8245001010ANTİMİKROBİYAL VE REPELLENT ETKİLİ UÇUCU YAĞLAR5Doç. Dr. Eray TULUKCU
8245011005TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI VE DEĞERLENDİRMESİ5Prof. Dr.Yüksel KAN
8245011009TAHILLARDA ÇEŞİT KAVRAMI VE AYRIMI5Prof. Dr. Süleyman SOYLU
8245011011TAHIL YETİŞTİRMEDE GÖZLEM ÖLÇÜM VE ANALİZ METOTLARI5Prof. Dr. Süleyman SOYLU
8245011012YAĞ BİTKİLERİ YETİŞTİRMESİNDE FİZYOLOJİK VE EKOLOJİK ESASLAR5Doç. Dr. Özden ÖZTÜRK
8245011015TARLA BİTKİLERİNDE BİYOTEKNOLOJİ5
8245011016TARIMSAL ARAŞTIRMALARDA BİLİMSEL ESER HAZIRLAMA, SUNUM TEKNİKLERİ VE ETİK KURALLAR5Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
8245011018YAĞ BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5Prof.Dr.Fikret Akınerdem
8245011019LİF BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRİLME VE ISLAHI5Prof.Dr.Fikret Akınerdem
8245011021TİBA BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5Prof.Dr.Fikret Akınerdem
8245011026TAHIL YETİŞTİRME FİZYOLOJİSİ5
8245011029TAHIL ISLAH TEKNİKLERİ5
8245011030TÜRKİYE FLORASINDA YETİŞEN SOĞANLI BİTKİLER6Prof. Dr. Yüksel KAN
8245011033TAHIL YETİŞTİRME TEKNİKLERİ VE KALİTE İLİŞKİSİ5Prof. Dr. Ali TOPAL
8245011035İLERİ TARLA TARIM SİSTEMLERİ5Prof. Dr. Ali TOPAL
8245011041BAKLAGİLLERDE SİMBİOTİK AZOT FİKSASYONU VE TARIMDAKİ ÖNEMİ5Prof. Dr. Mustafa ÖNDER
8245011049HORMONLAR VE TARLA BİTKİLERİNDE KULLANIMI5
8245011054YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLERDE KALİTE5Prof. Dr. Mustafa ÖNDER
8245011055YEMEKLİK TANE BAKLAGİLLERİN STRES ŞARTLARA DAYANIKLILIK ISLAHI5Doç. Dr. Ercan CEYHAN
8245011068ENERJİ BİTKİLERİ VE TARIMI6Prof. Dr. Süleyman SOYLU
8245011070YAĞ BİTKİLERİ TOHUMLUK ÜRETİMİ VE TEKNOLOJİSİ5Doç. Dr. Özden ÖZTÜRK
8245011071YAĞ BİTKİLERİ YETİŞTİRME TEKNİKLERİ VE KALİTE İLİŞKİSİ6Doç. Dr. Özden ÖZTÜRK
8245012064TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERDE ANALİZ YÖNTEMLERİ6
8245021017YEM BİTKİLERİNDE KALİTE VE KALİTEYE ETKİ EDEN FAKTÖRLER5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021021DOKU KÜLTÜRÜ İLE ÇOĞALTMA TEKNİKLERİ5Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
8245021064TARLA BİTKİLERİNDE TUZ TOLERANSI VE FİZYOLOJİK TEMELLER5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021068KIRAÇ ALAN BAKLAGİL YEM BİTKİLERİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245021069BAZI SUCUL BİTKİLERİNİN YEM BİTKİSİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245041002YAĞ BİTKİLERİNDE FİTOKİMYASAL BİLEŞİKLER VE TIBBİ ETKİLERİ5Dr.Züleyha ENDES
8245051001TIBBİ BİTKİLER HASAT VE KURUTMA TEKNİKLERİ3Doç. Dr. Eray TULUKCU
8245051002FİTOTERAPİDE KULLANILAN TIBBİ BİTKİLER5Prof. Dr. Yüksel KAN