FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
hayvansal_urunler_teknolojisi_bilim_dali Yüksek Lisans - Doktora - Tessiz Yüksek Lisans
(DÖNEM Güz)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8248021001SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI5
8248021003GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ6
8248021004GIDA SANAYİİNDE FİLTRASYON6
8248021005ET KİMYASI5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021008YUMURTA İŞLEME TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021015BAL TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN
8248021019FERMENTE ET ÜRÜNLERİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021023DONDURULMUŞ GIDA TEKNOLOJİSİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021025SU ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRME VE MUHAFAZA5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021031GIDA TOKSİKOLOJİSİ5
(DÖNEM Bahar)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8248021002FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ5
8248021007KANATLI ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021018EMÜLSİYON TİPİ ET ÜRÜNLERİ5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021026ET VE ET ÜRÜNLERİNDE ENDÜSTRİYEL UYGULAMALAR5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021027DÜŞÜK KALORİLİ GIDALAR VE GIDA BİLEŞENLERİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN