FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
(DÖNEM Güz)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8248001002GIDA İŞLEMEDE YENİ TEKNOLOJİLER5Yrd. Doç. Dr. Hacer ÇOKLAR
8248011015GIDA FENOLLERİ6
8248011017DUYUSAL ANALİZ5Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN
8248011029GIDALARDA RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ5Doç.Dr. Mehmet AKBULUT
8248011030MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL5Doç. Dr. Mehmet AKBULUT
8248021001SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI5
8248021003GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ6
8248021004GIDA SANAYİİNDE FİLTRASYON6
8248021005ET KİMYASI5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021008YUMURTA İŞLEME TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021015BAL TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN
8248021019FERMENTE ET ÜRÜNLERİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021023DONDURULMUŞ GIDA TEKNOLOJİSİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021025SU ÜRÜNLERİ DEĞERLENDİRME VE MUHAFAZA5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021031GIDA TOKSİKOLOJİSİ5
(DÖNEM Bahar)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8248001010GIDALARDA ESMERLEŞME REAKSİYONLARI5Yrd. Doç. Dr. Hacer ÇOKLAR
8248001014GIDA ETİKLERİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248001016MEYVE SULARINDA DURULTMA TEKNİKLERİ5Doç. Dr. Mehmet AKBULUT
8248001018GIDA İŞLEMEDE UYGULANAN MODELLEME TEKNİKLERİ5
8248011014GIDALARDA KATKI KALINTI VE KONTAMİNASYON6
8248011016ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN
8248011020YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME TEKNİĞİ5
8248011027NUTRASÖTİKLER VE FONKSİYONEL GIDALAR6Prof. Dr. M. Musa ÖZCAN
8248011031GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ5Doç. Dr. Mehmet AKBULUT
8248011034FONKSİYONEL SÜT ÜRÜNLERİ5
8248011035ZEYTİNYAĞI TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN
8248011036GIDA GAM MADDELERİ5Doç. Dr. Mehmet AKBULUT
8248011038GIDA ANTİOKSİDANLARI6Prof.Dr. M. Musa ÖZCAN
8248011040KARBONHİDRAT KİMYASI5Yrd. Doç. Dr. Hacer ÇOKLAR
8248021002FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ5
8248021007KANATLI ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021018EMÜLSİYON TİPİ ET ÜRÜNLERİ5Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA
8248021026ET VE ET ÜRÜNLERİNDE ENDÜSTRİYEL UYGULAMALAR5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN
8248021027DÜŞÜK KALORİLİ GIDALAR VE GIDA BİLEŞENLERİ5Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN