FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
cayir_mera_ve_yem_bitkileri_bilim_dali Yüksek Lisans - Doktora - Tessiz Yüksek Lisans
(DÖNEM Güz)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8245021005ÇAYIR MERA VEJETASYONUNUN OLUŞUMU, GELİŞMESİ VE ISLAHI6Prof. Dr. Mevlüt MÜLAYİM
8245021006MERA AMENAJMANINDA TEKNİK YÖNTEMLER5Prof. Dr. Mevlüt MÜLAYİM
8245021007YEM BİTKİLERİ KÜLTÜRÜ VE DEĞERLENDİRME TEKNİĞİ5Prof. Dr. Mevlüt MÜLAYİM
8245021010YEM BİTKİLERİNDE ÇOĞALTMA TEKNİKLERİ5Doç.Dr. Ahmet TAMKOÇ
8245021011BAKLAGİL YEM BİTKİLERİ ÖZEL YETİŞTİRME VE ISLAHI5Doç.Dr. Ahmet TAMKOÇ
8245021012TOPRAK EROZYONUNU ÖNLEMEDE KULLANILABİLECEK ÇAYIR MERA YEM BİTKİLERİ 5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021018BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUAR TEKNİKLERİ5Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
8245021020YAĞ BİTKİLERİNDE ÇEŞİT KAVRAMI VE ÇEŞİT AYRIM YÖNTEMLERİ5Doç. Dr. Özden ÖZTÜRK
8245021063PROBLEMLİ ALANLARDA YETİŞTİRİLEBİLECEK BAZI YEM BİTKİLERİNİN TARIMSAL ÖZELLİKLERİ5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021070TEK YILLIK YONCALARIN TARIMSAL ÖZELLİKLERİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245021071ALTERNATİF YEM BİTKİLERİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245021072TARLA DENEMELERİ VE SONUÇLARININ İSTATİSTİKİ DEĞERLENDİRİLMESİ5
(DÖNEM Bahar)
Dersin Kodu
Dersin Adı
AKTS(ECTS) Koordinatörün Adı
8245011005TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI VE DEĞERLENDİRMESİ5Prof. Dr.Yüksel KAN
8245011030TÜRKİYE FLORASINDA YETİŞEN SOĞANLI BİTKİLER6Prof. Dr. Yüksel KAN
8245021017YEM BİTKİLERİNDE KALİTE VE KALİTEYE ETKİ EDEN FAKTÖRLER5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021021DOKU KÜLTÜRÜ İLE ÇOĞALTMA TEKNİKLERİ5Doç. Dr. Mustafa YORGANCILAR
8245021064TARLA BİTKİLERİNDE TUZ TOLERANSI VE FİZYOLOJİK TEMELLER5Doç. Dr. Ramazan ACAR
8245021068KIRAÇ ALAN BAKLAGİL YEM BİTKİLERİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI
8245021069BAZI SUCUL BİTKİLERİNİN YEM BİTKİSİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ5Doç. Dr. Mehmet Ali AVCI