30.03.2020
Yeni Yemekhane Otomasyonu
Yayın Tarihi: 07.02.2020 10:00:00

YENİ YEMEKHANE OTOMASYONU

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı yemekhanelerde 10.02.2020 tarihinden itibaren tüm personel için online rezervasyon ve ödeme sistemine geçilecektir. Rezervasyonlar ve ödemeler kart satış bürosuna gelmeden “yemek.selcuk.edu.tr ” adresinden yapılabilecektir. Önceki yapılan rezervasyonlar sisteme aktarılmış olup sistemde görülecektir. Sisteme ilk girişte kullanıcı adı ve şifresi olarak her iki kısma da tc kimlik numarası ile giriş yapılacaktır.

Konya Teknik Üniversitesi personelleri de aynı sistem üzerinden online rezervasyon ve ödeme işlemlerinden faydalanabileceklerdir.

Öğrenciler için online rezervasyon ve ödeme sistemine en yakın zamanda geçilecektir.

Bilgi ve sorularınız için “yemekhane@selcuk.edu.tr” adresine eposta atabilirsiniz.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı