9.04.2020
Prof. Dr. Şerefnur Öztürk Pazartesi Konferanslarında Konuştu
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 04.02.2020 10:45:00

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından  yürütülen &39&39Bilime Açılan Penceremizden&39&39  seri konferans programında, bu hafta Fakültemiz Dekan Yardımcısı Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk tarafından &ldquoSerebrovasküler Hastalıklar Tanı ve Tedavisinde Gelişmeler: Beyin Zamandır&rdquo başlıklı sunum yapıldı.

Programda serebrovasküler hastalık risk faktörleri ve güncel tedavisi yanı sıra organizasyonun önemine değinildi.

Oldukça ilgi gören konuşmaya fakülte öğretim üyeleri ve genç hekim adaylarının interaktif katılımı izlendi.

Bölgede inme tedavisini en son teknolojilerle gerçekleştirdiklerini bildiren Prof. Dr. Şerefnur Öztürk ekip çalışmasının ve hastanenin bütün ilgili birimlerinin işbirliğinin önemini vurguladı.

Program sonunda Prof. Dr. Şerefnur Öztürk&rsquoe Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Duygu Fındık tarafından katkıları dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.