17.02.2020
Tebrik
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 23.01.2020 11:26:00
Fakültemiz Halk Sağlığı  Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Fatih KARA, Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Metin GÜNDÜZ, Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. M.Sedat DURMAZ,  Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Süleyman BALDANE,  Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ceyhan UĞURLUOĞLU,  Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Faruk ÇİÇEKÇİ,  Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Kadın Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet KULHAN,  Doçentlik kadrosuna atanmıştır. Kendisini tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.