27.01.2020
Bilime Açılan Penceremizden Pazartesi Konferansları
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 07.01.2020 10:33:00

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından  yürütülen ''Bilime Açılan Penceremizden''  seri konferans programında, bu hafta Fakültemiz Plastik ve Rekonstrüktif Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Tosun tarafından “Kök Hücre Tedavisinde Güncel Gelişmeler” başlıklı sunum yapıldı.

Oldukça ilgi gören konuşmaya fakülte öğretim üyeleri ve genç hekim adaylarının interaktif katılımı izlendi.

Bu tür bilimsel faaliyetlerin fakülteye katkısının önemli olduğuna değinen Prof. Dr. Zekeriya Tosun fakülte yönetimine bu imkânı tanıdıkları için tüm katılımcılar adına teşekkürlerini etti.

Program sonunda Prof. Dr. Zekeriya Tosun’a Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş tarafından katkıları dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.