27.01.2020
SELÇUK TIPTA NİJERYA, İNSANLAR VE SAĞLIK SİSTEMİ KONUŞULDU
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 27.12.2019 16:35:00
World Federation Of Neurology (WFN) değişim programı kapsamında, nöroloji alanında bilgi ve uygulama becerisi geliştirmek üzere Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalının observer olarak misafir ettiği Dr. Ani-Osheku Ifeyinwa, ülkesi Nijerya ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

25 Aralık tarihinde Dönem 2 amfisinde gerçekleşen programın konuşmacısı Dr. Ani-Osheku Ifeyinwa Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğrencileriyle Nijerya, insanlar ve sağlık sistemi, nörolojik hastalıklar gibi konulardaki bilgilerini paylaştı.

Programa katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken, Dr. Ani-Osheku Ifeyinwa konferansa bilimsel anlamda katkı sağlama fırsatı tanındığı için tüm fakülte yönetimi ve Nöroloji Anabilim Dalına teşekkür etti.