27.01.2020
Rektör Şahin, "Gençlik Buluşmaları" programına katıldı
Yayın Tarihi: 06.12.2019 09:42:00

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Milli Türk Talebe Birliği Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” programına katılarak tecrübelerini paylaştı

Milli Türk Talebe Birliği Konya İl Başkanlığında düzenlenen etkinliğe; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, MTTB Konya İl Başkanı Mehmet Şentürk ve çok sayıda öğrenci katıldı.

MTTB Konya İl Başkanı Mehmet Şentürk, “Gençlik Buluşmaları programımızın 3’üncüsünü Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Hocamızla gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Hocamızın engin bilgilerinden inşallah faydalanacağız” dedi.

Programda olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Bu tür beraberliklerin ne faydası olabilir? diye düşünebilirsiniz. Bunun faydasını zaman içerisinde hayatın daha sonraki süreçlerinde yaşarken göreceksiniz.  Bu birlikteliklerle kendinize bir çevre ediniyorsunuz. Beraber yolda yürüyeceğiniz arkadaşlarınızı seçiyorsunuz. Aynı zamanda da referanslar ediyorsunuz. Böyle zamanlarda referans edinmek de çok önemlidir. Kişi çalıştığı ortamda kendi referansını ortaya koyar. Bu birliktelikler, kişinin ilerde referans olacağı ortamı sağlar. Üstünde yürüdüğünüz hareket, kökleri geçmişe dayanan ve istikbale doğru yürüyen bir harekettir. Onun için kıymetini bilin hem kendinizi yetiştirin, geliştirin, eğitin hem de kalıcı samimi dostluklar edinin ve davranış biçimlerinizi de bir Müslümana yakışır şekilde ayarlayın. Sizler, bu milletin ve ümmetin en önemli sermayesisiniz.  Sizlere çok büyük iş düşüyor. Çok yönlü bakış açınız olsun. Evrensel bir İslam anlayışınız olsun” ifadelerini kullandı.

Rektör Şahin, öğrencilerle hayati ve mesleki tecrübelerini paylaşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

MTTB Konya İl Başkanı Mehmet Şentürk tarafından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr