14.12.2019
BİLİME AÇILAN PENCEREMİZDE BU HAFTA PROF. DR. SEMA YILMAZı KONUK ETTİ
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 22.11.2019 09:10:00

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından dünyada ve ülkemizde bilimsel gelişmeler konusunda farkındalık sağlayabilmek, sağlıklı yaşama katkı yanı sıra, bu gelişmeleri daha da hızlandırabilecek ve yeni fikirlerin oluşmasına ortam hazırlayabilmek amacıyla hazırlanmaktadır. Bilime açılan penceremizden konulu seri konferans programının bu haftaki konuşmacısı İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Romatoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sema Yılmaz&rsquodı.

Prof. Dr. Sema Yılmaz konuşmasında Romatizmal Hastalıklarda Opioid Kullanımına Güncel Yaklaşım konusunda öğretim üyesi ve öğrencilerle gelişmeleri paylaştı. Konferansta yaygın olarak kullanımda olan opoidlerin doğru endikasyon ve doğru dozları konusunda değerli bilgilere değinildi.

Haberi Düzenleyen: Esra Hatun SEZGİN