12.11.2019
Selçuk Tıpta Eğitici Eğitimi Kursu Düzenlendi
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 06.11.2019 14:18:00

Tıp eğitimi program değerlendirme ve geliştirme kapsamında periyodik olarak yapılan Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi  EĞİTİCİ EĞİTİMİ toplantısı öğretim üyelerinin katılımıyla iki gün süresince Dekanlık ve TEBAD Başkanlığı tarafından İbn-i Sina toplantı salonunda gerçekleşti.

Ege Üniversitesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Ayhan Çalışkan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Öğretim Üyesi, TEBAD Başkanı Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan ve Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Kamil Hakan Doğan&rsquoın değerli katkılarıyla düzenlenen toplantıya ilgi oldukça yoğundu. Katılımcı öğretim üyelerinden alınan geri bildirimler program geliştirme, ölçme değerlendirme ve iletişim alanlarında önemli katkılar edinildiği yönündeydi.

İki gün boyunca süren toplantı sonunda fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Oğuzhan Arun, Doç. Dr. Güler Yavaş, Doç. Dr. Gökhan Güngör, Doç. Dr. Haluk Gümüş, Doç. Dr. Pınar Karabağlı, Doç. Dr. Hatice Türkdağı, Doç. Dr. Çağdaş Yavaş, Doç. Dr. Özlem Seçilmiş Kerimoğlu, Doç. Dr. Sedat Abuşoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Mert Şahinoğlu, Dr. Öğretim Üyesi Meltem Gümüş, Dr. Öğretim Üyesi Burcu Yormaz, Dr. Öğretim Üyesi Fatma Tunçez Akyürek, Dr. Öğretim Üyesi Ömer Faruk Çiçek, Dr. Öğretim Üyesi Alaaddin Yorulmaz, Dr. Öğretim Üyesi Yalçın Karaküçük, Dr. Öğretim Üyesi Murat Konak, Dr. Öğretim Üyesi İsmail Harmankaya, Dr. Öğretim Üyesi Atilla Can, Dr. Öğretim Üyesi Elif Balevi Batur, Uzman Dr. Bahar Ürün Ünal, Öğretim Görevlisi Büşra Pirinç&rsquoe sertifikaları Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, TEBAB Başkanımız Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan ve Doç. Dr. Süleyman Ayhan Çalışkan tarafından takdim edildi.

Haberi düzenleyen: Esra Hatun Sezgin