22.11.2019
BİRLİKTE BİR DÜNYA ETKİNLİĞİ
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 18.10.2019 14:18:00

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından” Birlikte Bir Dünya” isimli kültür buluşması etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, dünyanın dört bir yanından Selçuk Tıp Fakültesini tercih ederek gelen dokuz ülkeden öğrencilerin katkılarıyla gerçekleşti.

Birbirinden farklı kültürlere ait kıyafet, enstrüman aletleri, el işleri ve lezzetlerin sergilendiği stantlarda öğrenciler aynı zamanda dans gösterilerine ve ünlü şehirlerin tanıtımlarının olduğu sunumlara da yer verdi.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı kültür buluşması etkinliğine öğrencilerin ilgisi oldukça yoğundu.

Etkinliğe çok sayıda öğretim üyesi de katıldı.

Öğrencilerin farklı kültürlerle tanışması ve kaynaşması açısından önem taşıyan etkinlik yöresel ikramların sunulmasıyla son buldu.