Etkinlik Takvimi
12.11.2019
Turizm Fakültesinden uluslararası altın başarı
Yayınlayan Birim
KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Yayın Tarihi: 14.10.2019 13:49:00

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi Yusuf Dursun, "IV. Uluslararası Gastronomi Yarışması-GASTROMAK 2019"da, "Yılın En İyi Genç Şefi” ve "Modern Dish" kategorilerinde birinci olarak iki altın madalya almaya hak kazandı.

 

 Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi Yusuf Dursun, 10-14 Ekim 2019 tarihleri arasında Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin Ohri kentinde Dünya Aşçılar Birliğinin (WACS) desteğiyle gerçekleştirilen ve Dünyanın 3 farklı kıtasından, aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 25 farklı ülkenin katılım sağladığı "IV. Uluslararası Gastronomi Yarışması-GASTROMAK 2019"da, "Yılın En İyi Genç Şefi” ve "Modern Dish" kategorilerinde birinci olarak iki altın madalya almaya hak kazandı.

 

 

 Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3.sınıf öğrencisi Yusuf Dursun, altın madalyalarını Dünya Aşçılar Birliği Başkanının elinden aldı.

 

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr

ÜNİVERSİTEMİZİ SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

https://www.facebook.com/selcukuniversitesirektorluk?ref=hl

https://twitter.com/selcukrektorluk