19.10.2019
Anadolu Enerji Sempozyumu
Selçuk Üniversitesi
Yayın Tarihi: 08.10.2019 14:00:00

Anadolu Enerji Sempozyumu; 2011 yılından beri çeşitli üniversitelerimizde düzenli olarak her iki yılda bir düzenlenmektedir. Sempozyum dizisinin beşincisi 15-17 Nisan 2020 tarihleri arasında Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesinde düzenlenecektir.

Geçmiş sempozyumlar ulusal düzeyde yapılmış olmasına rağmen, 5. Sempozyum uluslararası olarak yapılacaktır. Bu şekilde sempozyum kapsamının daha da geniş tutulması ve uluslararası düzeyde ülkemizin tanıtımına katkı yapması amaçlanmıştır. Enerji ile ilgili bilimsel çalışmalar ve yeni teknolojilerin sunulacağı sempozyumdan ulusal ve uluslararası düzeyde kazanımların elde edilmesi beklenmektedir. Ülkemizin enerji politikalarına ve enerji yatırımlarına katkı sağlaması da beklentimiz dâhilinde olan sempozyum kapsamında; çeşitli bilimsel oturumlar ve sergi, sosyal etkinlikler ve çeşitli paneller yapılacaktır.

Sempozyum posteri ekte yer almakta olup, konu ile ilgili detaylı bilgilere web sayfamızdan erişilebilir (http://aes2020.ktu.edu.tr/).

Bu bağlamda konu ile ilgili değerli bilimsel çalışmalarınızı sempozyumda sunmanızı diler, sizleri kadim kent Trabzon’da ağırlamaktan onur duyacağımızı ifade ederim.

Prof. Dr. Burhan ÇUHADAROĞLU

Sempozyum Başkanı