19.10.2019
Ücretsiz Yemek Bursu Duyurusu
Selçuk Üniversitesi
Yayın Tarihi: 30.09.2019 00:01:00

Selçuk Üniversitesi Ücretsiz Yemek Bursu Verilmesine İlişkin Yönerge gereğince 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı güz ve bahar yarıyıllarında Üniversitemizde öğrenim gören maddi imkânları yetersiz öğrencilere ücretsiz yemek bursu verilecektir.

Ücretsiz Yemek Bursu Başvuruları

Yemek yardımından faydalanmak isteyen Öğrenciler, 30 Eylül-11 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitiminde başvurularını selcuk.edu.tr adresinde yayımlanan ücretsiz yemek bursu başvuru formunu doldurmak suretiyle öğrenim gördükleri Fakülte/Yüksekokul/Konservatuvar ve Meslek Yüksekokullarına başvurularını yapacaklardır.

Öğrenim gördükleri Fakülte/Yüksekokul/Konservatuvar ve Meslek Yüksekokullarından Ücretsiz Yemek Bursu alacaklarını öğrenen öğrenciler, Merkez Yemekhane ve ya Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesisleri Yemekhanesi kart satış bürolarına müracaat etmeleri halinde öğrenci kimlik kartlarına dönemlik yükleme yapılacaktır.