20.09.2019

4. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi

29-30 Kasım/November 2019 İstanbul

www.emissc.org / emissc.info@gmail.com

Dördüncüsü Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde, 29-30 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan kongremiz; Bilim insanları, kamu/özel sektör yöneticileri, girişimciler ve lisansüstü öğrencilerinin katılımlarıyla; Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Dhaka University, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Suffolk University, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, American University of Central Asia, Selçuk Üniversitesi, Yessenov University, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Odası destekleriyle gerçekleşecektir.

Sosyal bilimlerin her alanından özgün bilimsel çalışmaların kabul edileceği kongremizin dili İngilizce & Türkçe’dir. Kongre kabulü bir sayfalık özet metin (son gönderim tarihi 7 Ekim 2019') üzerinden yapılacak olup, tam metin sunumdan sonra (15 Aralık 2019) gönderilecektir. Tam metin yayımlama tarihi 25 Aralık 2019’dur.

Akademik teşvik kriterlerini taşıyan kongremize Kanada, İngiltere, Kırgızistan, Kazakistan, Romanya, Bangladeş, KKTC ve diğer ülkelerden de akademisyenler katılacağı kongremizde ISBN numaralı özet ve tam metin Bildiri Kitabı yayınlanacaktır. İlaveten, kongre sitesinde belirtilen uluslararası hakemli dergilerde makale olarak da yayımlanabilecektir. Kongremizde geleneksel hale gelen girişimcilik paneli, bilimsel araştırma yöntemleri çalıştayı, resim sergisi ve gezi (boğaz turu) planlanmaktadır.

Siz değerli bilim insanlarının katılımlarından onur duyarız. İstanbul’da buluşmak ümidiyle...

Prof. Dr. Himmet KARADAL (hkaradal@gmail.com / 0506 466 00 77)

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tuncay ERDEM (ahmeterdem@ibu.edu.tr  / 0544 845 9110)