25.06.2019

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
Yayın Tarihi: 10.06.2019 16:36:00

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşen törene Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Erbaş, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı: Prof. Dr. Yaşar Semiz, öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Erbaş, ‘Mesleki ve teknik açıdan gelişebilmeleri için öğrencilerimize elimizden gelen gayreti öğretmenlerimizle gösterdik. Burada en çok teşekkürü hak eden öğrencilerimizi bugünlere getiren velilerdir dedi. Mezun öğrencilere tebrik ederek devletimizin ve şanlı milletimizin şanlı eğitimli ordusuna katılma şerefini damarlarınızda hissedebilirsiniz. Eğer bir gün devletin menfaati ve kişisel menfaatiniz karşı karşıya gelirse kararınızı devletin milletin lehine kullanın şeklinde konuştu.

Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı: Prof. Dr. Yaşar Semiz, ‘Bu özel günümüz hayırlı olsun. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u 21, yaşında fet ettiğini ve Çanakkale savaşında savaşanların lise son sınıf ya da üniversite 2.sınıf olduğunu unutmayalım. Burada Mustafa kemal Atatürk’ün asıl savaş eğitimle başlar sözünü unutmayalım. Peygamberimize gelen ilk emir de okudur. İnanç ve kültürümüz bize eğitimi gösteriyor ifadelerini kullandı. Kep atma töreni son değil yeni hayatınızda bir başlangıç olmalı hepinizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim dedi.’

Dereceye giren öğrencilerin konuşmalarının ardından plaket takdimi yapıldı. Kep atma töreniyle program sona erdi.