19.09.2019

Ortak Zorunlu Yabancı Dil Bahar Dönemi Final Sınavı Salonları
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU
Yayın Tarihi: 30.05.2019 10:00:00

11-12 Haziran tarihlerinde  yapılacak Ortak Zorunlu Yabancı Dil Bahar Dönemi final sınavına  katılacak öğrencilerin aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

* Sınava katılacak öğrencilerin yanında mutlaka RESMİ BİR KİMLİK BELGESİ ( NÜFUS CÜZ. - PASAPORT - EHLİYET - ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI) BULUNDURMAK ZORUNDADIR. İBRAZ EDİLEN BELGEDEKİ FOTOĞRAFTAN KUŞKU DUYULMASI HALİNDE GÖREVLİLER 2. BİR KİMLİK BELGESİ TALEP EDEBİLİRLER.

* Öğrencilerin sınav salonuna KESİNLİKLE CEP TELEFONU İLE GİRMELERİ YASAKTIR. CEP TELEFONU İLE SINAVA GİREN ÖĞRENCİLER TESPİT EDİLDİĞİ TAKDİRDE, ÖĞRENCİ SINAV SALONUNDAN ÇIKARILACAKTIR.

* Sınav esnasında KİTAPÇIK TÜRÜNÜ İŞARETLEMEYİ UNUTMAYINIZ. Kitapçık türü işaretlenmeyen cevap kağıtları değerlendirilmeyecek olup SORUMLULUK ÖĞRENCİNİN KENDİSİNE AİTTİR.

Ortak Zorunlu Yabancı Dil Bahar Final Sınavı Salonlarına BURADAN ulaşabilirsiniz