19.09.2019

Yunak MYO'da mezuniyet coşkusu
Yayın Tarihi: 24.05.2019 11:21:00

Selçuk Üniversitesi Yunak Meslek Yüksekokulu bu sene ikincisini düzenlediği mezuniyet töreninde 56 öğrencisini mezun etti.

Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine; Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, Yunak İlçe Jandarma Komutanı Adem Güneş, Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer, Yunak Ziraat Odası Başkanı Yusuf Gülmez, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Emin Makascı, protokol üyeleri, aileler ve öğrenciler katıldı.

Akşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın sunduğu konserin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öztaş açılış konuşmasını yaparak mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Protokol üyelerinden; Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ve Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan konuşma yaparak mezun öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından Yunak meslek Yüksekokulu’nu birincilikle bitiren Merve Demir, ikincilikle bitiren Sena Dağlı, üçüncülükle bitiren Sefa Bor ve 2018-2019 Akademik yılında mezun olan tüm öğrenciler, Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan,  Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatih Yıldırımer ve protokol üyeleri tarafından plaket ve hediyelerle ödüllendirildi. Okul birincisi Merve Demir, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Mezuniyet töreninde okulu bitirme heyecanı yaşayan tüm öğrenciler hep birlikte havaya kep atarak, okullarını başarıyla bitirebilmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kep atma merasiminden sonra tüm öğrencilere, ailelerine, protokole ve davetlilere Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından iftar yemeği ikramı yapıldı. Yemeğin ardından Akşehir Organizasyon Doğaç Medya tarafından gerçekleştirilen eğlence programında  tüm öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr