21.08.2019

Rektör Şahin, 23 Nisan çocuklarını ağırladı
Yayın Tarihi: 26.04.2019 11:54:00

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, SÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Hüseyin Dönmez, İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu yöneticisi Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Kayılı, İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu Halkla İlişkiler Yöneticisi Meltem Çiftci, sınıf öğretmenleri Türkan Yiğit Kolçak, Ayça Bayer, Selda Selçuk, Yardımcı Personel Yeşim Kahraman ile anaokulu öğrencileri katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Makamına Ömer Cebeci oturdu.Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Türk toplumunun, çocuğun önemini kavradığını söyleyen Rektör Şahin, "Anaokulumuz yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Hem üniversitemiz bünyesindeki ilgili bölüm öğrencilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütüyorlar, hem de çocuklarımızı şimdiden hayata hazırlıyorlar. Ülkemizin yarınlarını oluşturacak olan çocuklarımız, şimdiden toplumun sağlıklı ve uyumlu birer ferdi haline gelebilmenin yöntemlerini öğrenmiş oluyorlar. En azından şimdi birlikte yaşamayı ve çalışmayı öğrendikleri gibi gelecekte de daha disiplinli çalışma yönünde mesafe alıyorlar” dedi.

Rektör Şahin, yeni neslin bilgiye çok çabuk ulaştığını ve kavradığının dile getirerek, “Erken yaşlarda öğrenme yeteneğine sahip çocuklar birer hazine gibidir, dolayısıyla onları iyi işlemek gerekir. Onlar toplumun kök hücreleri nasıl işlenirse öyle şekillenir. Sizlere, büyük işler düşüyor, en zor jenerasyonla uğraşıyorsunuz. Sizlere, büyük görevler düşünüyor çünkü sizler şekillendiriyorsunuz. Sizlere hem başarılar, hem de çocuklarımıza sağlıklı, güzel, mutlu günler ve yarınlar diliyorum" dedi.Çocuklar, kendi yaptıkları resimleri Rektör Şahin’e hediye ederek, şiirler okuyup, şarkılar söylediler.

Ziyaretin ardından, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, çocuklara hediye vererek ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr