19.09.2019

Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda "Finansal Okuryazarlık" Semineri Düzenlendi
Yayın Tarihi: 09.04.2019 14:22:00

Selçuk Üniversitesi Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından “Finansal Okuryazarlık” semineri düzenlendi.

Düzenlenen programa; Çumra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Karaşahin, Çumra Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Ali Duran, Öğretim Görevlisi Ferhat Özcan ve öğrenciler katıldı.

Habitat Derneği Eğitimcisi Merve Bozdemir tarafından verilen seminerde; gençlerin, sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirip, sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmaları konusunda neler yapmaları gerektiği hakkında bilgiler verdi.

Tarımsal üretimde finans yönetiminde dikkat edilmesi gereken unsurlar karşılıklı soru cevaplarla örneklendirildi. Seminer sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi”, konuşmacıya da “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.