19.03.2019

SÜ'de Kariyer Yolculuğu Söyleşisi Yapıldı
Yayın Tarihi: 14.03.2019 13:41:00

Selçuk Üniversitesi Kariyer ve Danışma Topluluğu tarafından “Saadettin Saran ile Kariyer Yolculuğu” adlı söyleyişi programı düzenlendi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenen programa Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özdemir Koçak, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, , Kariyer ve Danışmanlık Topluluğu Başkanı Ahmet Gökmen, Akademik Danışmanı Samet Aktaş, topluluk üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özdemir Koçak, “Kariyer ve Danışmanlık Topluluğu, 7 Mart 2018 tarihinde kuruldu. Temel amacı; üniversiteye başlayan her gencin kariyer planlarına destek olmak ve bu amacı için toplumda rol model olabilecek kişileri üniversiteli öğrencileriyle buluşturmaktır. Topluluğun bir diğer önemli amacı; aynı zamanda onlara çalışma alanlarını gösterebileceği teknik geziler düzenleyerek, hem iş hayatı öncesi yöneticiliği hem de verimli bir öğrencilik hayatı geçirmelerini sağlamaktır”” diye konuştu.

Başarı hikâyesini anlatarak öğrencilere tavsiyelerde bulunan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, “Hata yapmaktan korkmayın. Hiçbir zaman hata yapmaktan korkmadım sizlerde korkmayın. Hata ne zaman aslında hatadır, tekrarlandığında hatadır. Ben, yaptığım hatalardan hep kendime ders çıkardım” dedi. Saran, iş hayatındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Program soru- cevapların ardından Kariyer ve Danışmanlık Topluluğu Üyesi Fatmanur Esra Can tarafından Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran’a plâket takdim edilmesiyle sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr