20.07.2019

Erasmus Öğrenci Değişim Programı Yazılı Sınavı Salon Duyurusu
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU
Yayın Tarihi: 13.03.2019 17:00:00

Erasmus Öğrenci Değişim Programı Yazılı Sınavı 16 Mart  2019 Cumartesi günü Saat 10::00 da Yabancı Diller Yüksekokulu nda yapılacaktır. Sınav başladıktan  ilk 15 dakika sonra binaya hiç bir şekilde öğrenci alınmayacaktır.

Erasmus Öğrenci Değişim Programı Yazılı Sınavına katılacak öğrencilerin aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

* Sınava katılacak öğrencilerin yanında mutlaka RESMİ BİR KİMLİK BELGESİ ( NÜFUS CÜZ. - PASAPORT - EHLİYET - ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI) BULUNDURMAK ZORUNDADIR. KİMLİKSİZ GELEN ÖĞRENCİLER KESİNLİKLE SINAVA ALINMAYACAKTIR. İBRAZ EDİLEN BELGEDEKİ FOTOĞRAFTAN KUŞKU DUYULMASI HALİNDE GÖREVLİLER 2. BİR KİMLİK BELGESİ TALEP EDEBİLİRLER.

* Öğrencilerin sınav salonuna KESİNLİKLE CEP TELEFONU İLE GİRMELERİ YASAKTIR. CEP TELEFONU İLE SINAVA GİREN ÖĞRENCİLER TESPİT EDİLDİĞİ TAKDİRDE, ÖĞRENCİ SINAV SALONUNDAN ÇIKARILACAKTIR.

* Sınav esnasında KİTAPÇIK TÜRÜNÜ İŞARETLEMEYİ UNUTMAYINIZ. Kitapçık türü işaretlenmeyen cevap kağıtları değerlendirilmeyecek olup SORUMLULUK ÖĞRENCİNİN KENDİSİNE AİTTİR.

Erasmus Öğrenci Değişim Programı Yazılı Sınavı İngilizce Salonlarına BURADAN Ulaşabilirsiniz.

Erasmus Öğrenci Değişim Programı Yazılı Sınavı Fransızca ve Almanca Salonlarına BURADAN Ulaşabilirsiniz