26.06.2019

Beyşehir'de 'Bağımlı Olma Özgür Ol' Paneli Yapıldı
Yayın Tarihi: 13.03.2019 16:36:00

Yeşilay Haftası kapsamında Selçuk Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından “Bağımlı olma özgür ol” paneli Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Eşrefoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Kılınç moderatörlüğünde gerçekleşen panele; Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Turgut Şahin, Psikiyatri Uzm. Dr. Ülkü Beşiktepe Ayan, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çelik ve Beyşehir Müftülüğü Vaizi Sami Büyükalkan panelist olarak katıldı. Panele başta Beyşehir Cumhuriyet Savcıları, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü, Beyşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Akademisyenler, Rehber öğretmenleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Panelde bağımlılık konusu, hukuki, psikolojik, dini, sağlık ve sosyal hayata etkisi bakımında çok yönlü konuşuldu.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan Kılınç’ın açılış konuşmasında “Gençlerimizin bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali içerisinde, yani sağlıklı olarak hareket etmesinin, kötü, zararlı ve faydasız davranışlar yerine olumlu ve faydalı davranışlar içerisinde olmalarının ve bu davranışlarda ısrarlı olmalarının son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, hayatlarının kontrolünün kendi ellerinde olduğunu vurguladı.Programın sonunda “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle programa katılan kadınlara çiçek takdimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından kadınlar günü için hazırlanan, kadınlar günü mesajları içeren video izletildi.Program, panelistlere plaketleri takdimi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 81 87- 223 81 88- 223 82 09 iletisimkoordinatorlugu@selcuk.edu.tr