26.06.2019

Dönem 4 ve Dönem 5 Ortak KDT, TDT ve HU Toplantıları Yapıldı.
TIP FAKÜLTESİ
Yayın Tarihi: 07.02.2019 09:00:00

Dönem 4 ve Dönem 5 Ortak KDT, TDT ve HU Toplantıları
28 - 31 Ocak 2019 tarihleri arasında yapıldı.

Dönem 4 Öğrencilerine 30-31 Ocak 2019 tarihlerinde Dönem 5 Öğrencilerine 28 - 29 Ocak 2019 tarihlerinde Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Konevi amfisinde yapılan ortak programda, Kanıta Dayalı Tıp, Topluma Dayalı Tıp ve Hekimlik Uygulamaları konularında farklı bölümlerden öğretim üyeleri ve intörn doktorlarımız tarafından sunumlar yapıldı.

Program TDT Kurulu Başkanı Prof.Dr.Kamile MARAKOĞLU, KDT Kurulu Başkanı Prof.Dr.Bahar ÖÇ ve HU Kurulu Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Alaaddin YORMAZ tarafından Başkoordinatörümüz ve TEBAD ile işbirliği içinde hazırlanan ve aksamadan uygulanması sağlanan ve 4 günlük yoğun temposu ile tıp eğitimi uygulamaları içinde ender bir örnek oluşturan program süresince, sunumlarda deneyimler, alışkanlıklarımız, fırsatlar, isteklerimiz ve işin felsefesi farklı görüşlerle aktarılmaya çalışıldı. Ayrıca öğrenci sunumlarına yer verilerek, öğrencilerin katılımları sağlandı.

Yapılan sunumlarda tıp mesleğinin eğitim, araştırma, hizmet alanları dışında sosyal-kültürel boyutu da tartışılarak görüş alış-verişi sağlandı.