24.07.2019

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın Tarihi: 25.01.2019 08:42:00

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora ders seçimi, kayıt yenileme  04 - 15 Şubat 2019 Danışman onayları için ise  04 Şubat - 22 Şubat 2019 tarihidir. Tezsiz Yüksek lisans için ise  kayıt yenileme ve ders seçimi 04- 15 Şubat 2018 tarihidir. Danışman onayları ise 04 Şubat - 22 Şubat 2019 tarihidir.  Bu tarihlerden sonra mazeretli kayıtlar (yönetmelikte belirtilen haller) haricinde ders onayı, dönem kayıtları ve harç işlemleri yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin yukarıda belirtilen tarihler arasında harçlarını yatırmaları, ders ve dönem kayıtlarını yapmaları zorunludur. Aksi takdirde öğrencilik haklarından faydalanılamaz.

Öğrenciler harç durumlarını sayfalarından görebileceklerdir. Harçlar 04 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında Vakıfbank şubeleri, Atmleri ve İnternet bankacılığından öğrenci numaralarına yatırılacaktır. Tezli Yüksek Lisans programında 4. yarıyılını tamamlayan, Doktora programında 8. yarıyılını tamamlayan öğrencilerimiz harç ücretini ödeyeceklerdir. İlgili tarihler arasında harç ödemenizi herhangi bir Vakıflar Bankası ATM&rsquoden veya şubeden öğrenci numaranızı söyleyerek yatırabilirsiniz.

Not: Tüm öğrencilerimiz mezun olana kadar dönem kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.